Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 22-08-2007, 23:46   #4 (permalink)
cyBER_HaYLaZ
Atık Üye
cyBER_HaYLaZ - ait Avatar
Durum:Offline
Takım: .:FENERBAHÇE:.
KanGrubu: 0Rh+
Eğitim: Üniversite köşelerinde sürünüyomuşum :D
Sevdiği Bölüm: Her telden çalarım abi :D
Burcunuz: Yay
Arkadaşları:16
Ettiği Teşekkür: 127
Aldığı Teşekkür 407
Tecrübe Puanı: 0
Xsir Puanı: 100
Xsir Grafiği: cyBER_HaYLaZ will become famous soon enoughcyBER_HaYLaZ will become famous soon enough
Tanımlı Ce: Nurculuk Faydali Mi Zararli Mi?

Arkadaşlar şunu söölemek istiyorum.Hiçbir şey dışardan göründüğü kadar kolay değil.Nurculuk dediğiniz şeyde yapılan sadece insanları namaz kıldırmaya alıştırmak bunun dışında bilinmeyen dini bilgileri öğretmek var başka bişi yok.Aşırı dediğiniz şeyde hiçbir aşırılık yok ben bi dönem içlerinde bulundum ama nurcu değilim bunu yanlış anlamayın.Dersane gereği içlerinde bulundum.Nurculuk diye bi faaliyette yok zaten bunlar sadece rakipler ve bazı kesimlerin karalamak amaçlı taktıkları isimlerdir.Ve aşırıya kaçacak hiçbir şey görmedin 2 sene içlerindeydim ve aşırılık görmedim.
Bence zararlı değil faydası var hnginiz namazınızı 5vakit kılıyorsunuz.Bir çoğunuz hayır diecek.İşte amaç namaz kılmak ve ibadetini gereken kulluk görevini yapmak.

Peygamber efendimizin bir sözü var daha doğrusu vasiyeti... "Bir gün adım güneşin doğduğu her yere ulaşacak" düşünün güneşin doğmadığığı yerleri sadece kutuplarda bile olsa 6ayda bir doğuyor.

Hiçbir zaman görmediğinizi duyduğunuz şeylerle yargılamayın bence...