Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 29-08-2007, 18:17   #1 (permalink)
ahmo777
Yeni Üye
ahmo777 - ait Avatar
Durum:Offline
KanGrubu: 0(RH)+
Eğitim: 7. sınıf
Sevdiği Bölüm: oyun hileleri
Burcunuz: Başak
Arkadaşları:0
Ettiği Teşekkür: 3
Aldığı Teşekkür 32
Tecrübe Puanı: 0
Xsir Puanı: 1
Xsir Grafiği: ahmo777 is an unknown quantity at this point
y vurusal gameboy advance+tüm pokemon oyunları+2 pokemon oyununun hilesi

işte visualboy advance!:001_cool:

[Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilirler. ]

işte tüm pokemon oyunları!:001_cool:

Pokemon - Blue
Pokemon - Crystal
Pokemon - Emerald
Pokemon - Gold
Pokemon - Red
Pokemon - Sapphire
Pokemon - Silver
Pokemon - Yellow
Pokemon - Mystery Dungeon Red Rescue Team
Pokemon - Pokemon Of the Past
Pokemon - Red Revolution
Pokemon - Red Rocket Jessie

Pokemon Fire Red

Pokemon Leaf Green

Pokemon Pinball

Pokemon Ruby

Pokemon Emerald

işte hileler!:001_cool:

Arkadaşlar bunlar Ruby & Sapphire nin gamesharklarıdır
bunları girmek için visual boy advance de cheats/cheat list/gameshark yapın ve gamesharkları girin
ama önce master code leri girin yoksa çalışmaz

bende daha gameshark var
ayrıca regileri(regice/regirock/registell) yakalamanın yolunu da buldum
bir de feebası yakaladıktan sonra bir çok arkadaş onu geliştiremiyor.Onu geliştirmek için onun beatiful unu en üst seviyeye getirmeniz gerek
onun içinde pokemon contestlerde poke blender diye bişey var onda berry karıştırmanız lazım onu da pokeye yedirin. Geliştiğinde Milotic diye bir pokemon oluyo.

Ayrıca Mirage İsland da bulundu içinde liech berry ve wobbuffet var

İşte gameshark kodu:
612605411EB19C53
Bu kodu yazıp route 130 a gittiğinizde mirage islandı göreceksiniz

bunların hepsi denenmiştir eğer bir sorunla karşılaşırsanız bana mail atmanız yeterlidir.

Pokemon Ruby Master Code: 9E6AC862823AB7A8, 46B7D9E4A709E9E1
Pokemon Sapphire Master Code: 9E6AC862823AB7A8, 8365F8FA817CF3E9

önce bunları girin daha sonra diğerlerini girin
önce master code leri girmeniz lazımki hileler aktif hale gelebilsin
Choose if a wild Pokemon is a boy or a girl
For a boy Pokemon: 3537AAD42B010F73
For a girl Pokemon: B917F77E0FD658EB

Catch Level 100 Wild Pokemon: ECE60170B3CCB7D2
Catch Level 1 Wild Pokemon: C45C75056BF97E40

Use an Item as Many Times as You Want: A1D75FBCCEC709E8

bu gameshark aralarındaki en güzeli. diyelim ki bir tane rare candy buldunuz bununla bir pokemonunuzun levelini yükselttiniz. AMA hala çantanızda bir tane rare candy duruyor. yani anlayacağınız ne kadar kullanırsanınız kullanın hiç bitmiyor.

Teach a TM or HM move to any Pokemon: 5AC15E9E77A6E0ED, 15325455AA59B848

bununlada; diyelim ki elinizde bir poke var ve ona onun yapamayacağı yani o saldırı için not able diyen saldırıyı da öğretebileceğiniz bir gameshark.

Become Rich: 1B3E8B0CE075B270
paranız sınırsız oluyor ne kadar harcarsanız harcayın gene aynı değerde

Become a Ghost and Move Through (almost) Anything: CE2CCCB25D8D815D

bununlada duvarlardan sudan vb yürüyerek gidebilirsiniz gidemediğiniz yerler için birebir. (not: suda ilerlemek için önce bir kayalık türevi birşeyin üzerinden geçebilirsiniz diğer türlü olmuyor. ya da surf ile)

Masterballs in first slot of PC:
DCEEEC34AFEADC26
bu gameshark pc'deki itemlerin olduğu yerdeki ilk slota masterball koyar.bunu yazın ardından master ball ı pc den alın ardından benim üstte yazdığım sınırsız item gamesharkını girin böylece top derdiniz olmaz

All wild Pokemon are MEWTWO:
30621E6F164FED85

açıklamamaya gerek yok sanıyorum ama bunu girdikten sonra örneğin victory road (evengrande city)'ye gidin genelde oradakilerin leveli yüksek.
yakalyıp iptal edin

benden bu kadar biraz da siz bana yollayın güzel olanlardan

Regilerin tam çözümü:
gamesharklı(benim) ve gamesharksız çözümü
gamesharksız çözümü için goksudayan arkadaşıma teşekkür ederim.
Pokémon Ligini bitirmeniz lazım.Sonra,hani kütüklerin üstünde yüzen bi şehir vardı (pasifidlog adlı ada) ordan elinizde Wailord,Relicanth,ayrıca surf,dive,dig bilen bi pokeyle yola çıkın.Yol şu:Şehrin en soluna gidin ve sola doğru sörfe başlayın.Mümkün olduğunca dibe yakın dumaya çalışın!Akıntı sizi sürüklesin.Sonra akıntı sizi yukarı çıkarıp dikdörtgenimsi bi yere bırakıyor.Orda iyice ortalayıp sörfe başlayın.Akıntı sizi kare biçiminde, dalınacak bi yere götürmeli.Dalın,yol boyunca gidin,bi kaya çıkacak üstünde beyaz işaretler var.Orda su yüzeyine çıkın.Bi mağaraya çıkmanız gerek.

mağaraya çıkınca ilk olarak pokemonlarınız arasından relicanthı başa wailordu sona koyun.ve yazıları okumaya başlayın Sonra odanın sonunda bi yer var,yazının tam ortasını okuduktan sonra Dig veya Dive kullanın (olduğunuz yerde)okuduğunuz yer yıkılacak.İçeri girin.

bundan sonra tüm yazıları sırayla okuyun en üstteki yazıyı da okuyunca 3 tane kapı açılma sesi duyacaksınız. bu sesler sanki bir kaya kenara itiliyormuş gibi çıkıyor. bu sesleri duyduktan sonra mağaradan çıkın.

REGIROCK
regirock mauville city'nin az ilerisindeki çölün oralarda bir mağarada ama ben gene içinde bulamadım gene içinde o garip noktalı yazılardan var.(ama benim gameshark diye bir başlıklı yazımdaki ghost move li gamesharkımı kullanırsanız iş başka o zaman eğer onu kullanırsanız duvarın üzerinden yürüyorsunuz ve bir sonraki odada regirock var.)
SONUNDA BİR REGİ (REGIROCK) YAKALADIM
(regirock altın renkli bir poke)

REGICE
dewford towndan yukarı çıkın route 105 te bir mağara var o mağarada regice var zaten daha ileriye gidemezsiniz
ya da Mr.britney cottage(böcekli ormana girmeden)nin oradaki denizden aşağı inin sağda görürsünüz az arayın bulursunuz

REGISTEEL
önce fortree city(ağaç evlerin olduğu şehir) gidin ve oradan sağa doğru gidin yağmur başlayacak sonra güneş açacak ardından orada bir köprü var onu bulduktan sonra köprüden geçin ve üstte çalılar var(bisikletle geçilemeyenler) oradan geçtikten sonra merdivenlerden çıkın ve mağaraya girin gene o garip yazılardan var ben yazılardan geçemedim ama gene ghost moveli gamesharkım yardımıyla registeel ile karşılaştım ve yakaladım da (registeel mavi bir poke)

Regirock : Rock Peak Pokemon
Regice : Iceberg Pokemon
Registeel : Iron Pokemon

Bu da gamesharksız çözüm:
elinizde relicant,wailord ; surf,dive,dig bi de strenght bilen pokeler olacak. Pacifigdor'un oradaki akıntının ortasında dalınacak yerde dalın. Beyaz yazının oradan yukarı çıkın. Sonra relicanth'ı başa wailord'u sona koyun. Kitabenin ortasını okuyup dig kullanın. tüm yazıları okuyunca bir takım sesler geliyor. Hani kum fırtanısı olan çöl varya oradaki mağaraya girin. Oradaki yazının sonunu okuyun ; iki sağ,iki aşağı yapın strenght kullanın sonra kitabenin ortası yıkılacak ve regirock karşınızda.
Regice Dewford'u ordan route 105'in kuzeybatısına gidin oradaki mağaraya girin. Oradaki kitabede bir kere A'ya basın yazı gözükecek.Sonra tuşu bıraktıktan sonra gene A'ya basılı tutun. Orası açılacak ve alın size Regice.
Registell , Fortree City'nin aşağısında bir mağara var(suda değil) yağmurlu bölgede.Mağaranın ortalarında Fly yapın ve registell'le karşılaşın.

ahmo777 sağdaki 5 kişi konudan dolayı sana teşekkür ediyor