Veda Edemedim Hadi Hoşçakalın inşallah.
""cyber_haylaz kullanıcı isimli yönetim üyesinin Xsir.Net ile olan tüm ilişkisi kesilmiş ve kişi süresiz olarak siteden uzaklaştırılmıştır.
Uzun zamandır hem benim hem de HaYLaZ'ın sürekli olarak uyarmamıza rağmen uyarılarımızı dikkate almayarak bize karşı yapmış olduğu saygısızlıklar
neticesinde bu sabah itibariyle siteden uzaklaştırılmıştır.
Bizlere "Abi" diyerek başladığı yolda,son dönemlerdeki saygısız ve seviyesiz üsluplarını,site içerisindeki "Ben tek başıma karar alırım,alırken
kimseye sormam.Soru sorulmasına da izin vermem. Bu siteyi ben bu hale getirdim." gibi çocukça davranışları ve söylemleri de alınan bu kararda
etkili olmuştur.
Dün şahsıma yapmış olduğu saygısızlığın ardından siteden uyarılması açısından uzaklaştırılmış,bugün kendisine son bir kredi verilerek cezası
kaldırılmış fakat bu gece yine şahsıma yazmış olduğu özel mesajla var olan son kredisini de tüketmiştir.""
1.si haylaz senin ilk mevzuda ne yaptığını anladı zaten.
2.si yetkimi geri almayı ben istemedim kendisi geri verildi.
3.sü zaten kadir bey sen burdayken ben durmam.
4.sü som özel msjımda neler yazdığınıda yayınlasaydında millet birkere olsun gerçek olanı görüp ondan sonra karar verseydiler.
5.si ve en önemlisi.
benim kulanıcı adımı ve açtığım tüm konuları silin.Mademki """cyber_haylaz kullanıcı isimli yönetim üyesinin Xsir.Net ile olan tüm ilişkisi kesilmiş ve kişi süresiz olarak siteden uzaklaştırılmıştır.""" şeklinde bir açıklamada bulundunuz silin. DAN MAN bunada bi bahane bulma emi canım.
sessiz kalmak hataların karşısında çok zor aslında biliyormusun.Sana bunu bile yapmamak gerekti ya hadi bakalım hayırlısı nediim bu saatten sonra.Ha bu arada sitede açıklar varmış dikkatli olun emi ciğerlerim.Hadi kocaman öptüm DAN MAN...
|