19-09-2008, 23:57
|
#1 (permalink)
|
|
Yeni Nesil Üye
Durum:Offline
Eğitim: 15
Burcunuz: İkizler
Ettiği Teşekkür: 12
Aldığı Teşekkür 17
Tecrübe Puanı: 0
Xsir Puanı: 8 Xsir Grafiği: 
|
Aşıgım sana...
Bir ustayim ben..bir duvari hatasiz oren,bir agaci nakis nakis isleyen,bir makineye hukmeden.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir ogrenciyim ben.Surekli calisyorum dersimi.Ev odevlerimi aksatmiyorum.basariyi yakalamak icn ugrasiyorum.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir cocugum ben.Oyunlarla buyuyen.Cani acidimi aglayan?Keyiflendikçe gulen.Zayifim çogu zaman belki de aciz...ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir sucluyum ben.Hep yakalnma tedirginlii icmde.Bir kacisin konunda savrulup duruyorum nereye gittigimi bilmeden.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir yolcugum ben.Menzinli olmayan yollarda arayis icndeyim.Nereye gidersen pesindeyim kilometreler yoldasim.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir hastayim ben.Iyilesmek hic gelmiyor icmden.Sebi ilac belledim;ama,bitmeyesin diye oyle azar azar aliyorumki,kalkamiyorum ayaga..ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir atesim ben.Alev alev sariyorum etrafimi.Sen canlandiriyorsun beni.Tonlarca su dokseler uzerime bir kucuk korum bile sonmez.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir besteciyim ben.En guzel senfonileri brdtrliyorum.askin notalarindan ezgiler yoguruyorum.Sensin sarkilarimin kaynagi.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir fidanim ben.Sen suladikca yeseriyorum.Su vermeye gelmesen solacam biliyorum.Ama gelirsin,solurmazsin beni.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir pencereyim ben.Açtikca kanatlarimi senin isigin giriyor evimden iceri.Gozlerimi kaynastiriyorsun;ama,ben bundan hic yakinmiyorum.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir kapiyim ben.Ama huzun ve aciya gecit yok bu kapidan.Zaten hic yakismazki sana bunlar.Sadece senin gecmene izin var.Senle birlikte askada.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
bir ulkeyim ben .Bagimsizligimi sennle kazandim.Topraklarimda ask hukum suruyor,sen dolasiyorsun.Bayragim seninle dalgalaniyor.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir bahceyim ben..uzun yollardan sonra girilen bir bahce.Herkesin konuklugu kisa usrdu bu bahçede;ama, sen gitme.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir mektubum ben.En guzel sozcuklerin okundugu.Adresi belli.Sahibinin elinden daha guzellesen.sen okumalisin beni.ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
Bir deli maviyim ben.Sevdikce mavilestiriyorum seni de.Simdi maviyi yasama zamanidir,simdi aski zamanidir.Haydi gel benimle..ÇÜNKÜ ASIGIM SANA....
...Ellerimde yarım kalmış bir hikaye...
|
|
|
|