| ||||||||||
|
|
|
Forum Ve Portal SistemleriPhpbb,phpnuke,invision bord gibi geri kalan forum türleri sorunlar ve çözümleri forumlarındaki Smf bölümü Navbar Altında Text Reklam Alanı konusu Oncelıkle Kullandıgını temada index.template.php acın su kodu bulun // Otherwise, they might want to [logout]... bu kodun sonuna aşağıdaki kodu yapıstırın tabı pckurdu.net yazan yerlerı kendınıze gore uyarlayın... |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 (permalink) |
|
II.Nesil Üye
![]() |
Oncelıkle Kullandıgını temada index.template.php acın
su kodu bulun // Otherwise, they might want to [logout]... bu kodun sonuna aşağıdaki kodu yapıstırın tabı pckurdu.net yazan yerlerı kendınıze gore uyarlayın
|
|
#2 (permalink) |
|
Gelişen Üye
![]() |
Görüntü koyabilirmisin acaba
"Siz geceleri rüyalarınızda kızları düşlerken biz klavyemizle savaştayız!!! "Siz bizi kolay para kazanıyor sanırken biz kendimizden korkarak yaşıyoruz!!! "Siz sabahları uyanınca elinizi yüzünüzü yıkarken biz son yedeklerimizi almış yeni yatıyor oluyoruz!!! "Siz bizim kim olduğumuzu merak ederken biz sizin 7 sülalenizi çözüyoruz!!! "Siz bizi yakalamak isterken çoktan sizi teslim almış ve uzaklaşmış oluyoruz!!! ![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| renk değiştiren text | ßykadiR | Html,Java,Javascript | 2 | 16-02-2007 17:45 |
| Text Effects | most wanted | 3d Tasarım | 2 | 12-02-2007 16:54 |
| 100 Mb Web Alanı 10 YTL ve Dahası | kankenan | Web Hosting | 2 | 12-09-2006 16:30 |
| Bedava Web Alanı Adresleri | Umud-TR | Temel Webmasterlik Bilgileri | 0 | 18-01-2006 01:32 |
![]() |
Design by HTWorks Licenced To XSiR.NeT | Temiz Internet
|